VEGA Natklub
(Vesterbro) (Koncert) (Diskotek) (Natklub) (Musik) (Spillested)

 
08-07-2011
Vesterbro

VEGA Natklub handler først og fremmest om musikken og den fest, den skaber på dansegulvet.

VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond, som er skabt med det ene formål at drive koncertvirksomhed. Dele af fondens musikdrift er baseret på kommunalt og statsligt tilskud.

I 2010 gæstede ca. 300.000 mennesker VEGA, og spillestedet er blevet kåret som den bedste koncertscene i Europa af det internationale musikmagasin Live. Med to adskilte koncertsale kan VEGA præsentere et bredt musikprogram, der dækker mange forskellige genrer. Den store koncertsal, Store VEGA, har kapacitet til 1.500 gæster, mens den mindre sal, Lille VEGA, har plads til 500.

Endvidere er der VEGA Lounge og Ideal Bar i gadeniveauet, som begge er med til at skabe den perfekte ramme for en aften ude i det københavnske musik- og natteliv. VEGA råder over i alt 12 barer til servicering af publikum og musikere. VEGAs centrale placering i København og den tætte forbindelse til Sydsverige taget i betragtning, gør huset til et oplagt valg, når indendørskoncerter med internationale kunstnere skal planlægges.

Årligt løber der omkring 250 koncerter og begivenheder af stabelen i VEGA, der alle afspejler VEGAs målsætning om at finde den rette balance mellem nye talenter og mere etablerede navne indenfor rock, pop, soul, hiphop, elektronisk- og verdensmusik samt præsentere publikum for diverse klubkoncepter. VEGAs egen produktion af koncerter og arrangementer er årligt repræsenteret ved ca. 150 koncerter, clubbing events, showcases og særarrangementer. VEGAs tekniske udstyr, hvor særligt lydsystemet er af høj kvalitet, garanterer en perfekt oplevelse.

VEGA har åbnet dørene for de fleste af Skandinaviens førende kunstnere samt adskillige internationale stjerner som Prince, David Bowie, Björk, Suede, Kylie Minogue, Norah Jones, Moby, Foo Fighters, Blur og mange andre. Endvidere åbner VEGA dørene for klubfester med internationale stjerne-dj's såsom Fatboy Slim, Girl Talk, Erol Alkan, DJ Shadow og andre.

Adresse: Enghavevej 40, 1674 København

(Kort / Steder i nærheden) (Rejseplan)


 
 
Find information om: KBH guide tips København Alt om portal
(Hovedkategori: Spillesteder)Koncert Vesterbro Diskotek Natklub Musik Spillested